Advocaat Wia-uitkering

Gepubliceerd dec. 29, 22
6 min read

Wia-uitkering - Advocaten In Uitkeringszaken

Ook gaan zij bepalen wat ze nog passend werk vinden of zien als mogelijkheden. Daar het hier gaat over mijn financiële basis en mijn toekomst vond ik dit heel spannend. Nou eigenlijk gewoon DOODENG! Voor al onze klanten die te maken krijgen met een WIA keuring in de toekomst hebben wij een WIA expert aan ons gebonden.

Je hebt namelijk veel meer invloed op het UWV en je keuring dan jij zelf denkt. Als je maar goed weet en beseft wat je vooral wel en vooral niet moet zeggen. Hier kan WIA expert Nicoline je dus bij helpen en haar hulp kan je ook in termijnen betalen.

ze kan je ook helpen met in bezwaar gaan! Ik had een gesprek met de UWV verzekeringsarts en mijn moeder ging met mij mee - Verschil tussen Wajong en WIA uitkering. Wederom een aardige man. Wat wellicht prettig is, is dat ik al langere tijd bij hen in de ziektewet liep (omdat mijn tijdelijke contract niet was verlengd, ik ging ziek uit dienst) en ik al bekend was bij het UWV.

Bezwaar Wia Uitkering - Advies Advocatenkantoor

Ik ben bekend bij hen en onderhoudt altijd heel netjes mijn contacten. Bij vragen bel ik hen en als ik dingen wil proberen, zoals met mijn blog of ”klanten” dan overleggen wij dit met elkaar. De nieuwe verzekeringsarts kende ik nog niet en hij ging eigenlijk opnieuw vragen en kijken hoe het ging.

Het was een prettig gesprek en ik was ontzettend blij dat er begrip was dat het allemaal al rot genoeg is. Believe me, ik wou dat ik gewoon alles kon en daar niet had gezeten. Na een klein halfuur wist hij genoeg en zou ik binnenkort meer horen. Hij ging zijn rapport opmaken en zou het dan doorsturen naar de arbeidsdeskundige.

Verschil Tussen Wajong En Wia UitkeringWia – Bezwaar Maken Tegen Het Uwv

Hij kon geen passend werk in de reguliere arbeidsmarkt voor mij vinden. Omdat autorijden intensief is voor mij vond hij het zonde om me daarvoor helemaal naar kantoor te laten komen. Vandaar dat hij belde om dit door te geven. Jaja er zijn ook fijne begripvolle mensen bij het UWV.

Uitkeringsrecht, Participatiewet Bijstand, Bezwaar

Deze man gaf aan dat hij zijn bevindingen op papier ging zetten en dit dan dubbel gecheckt moet worden en akkoord bevonden moet worden door andere collega’s. Ik struggel echt enorm. Ik probeer van alles en krijg weer klappen. Toch wil je ook rust, duidelijkheid en stabiliteit voor je toekomst.

Ik moet continue keuzes maken met waar ik mijn mini beetje energie in ga stoppen. Ik ga soms toch iets doen, een bewuste keus om daarna last te krijgen, omdat ik jong ben en toch wil leven. Er is geen pijl op te trekken en ik zou echt niet meer voor een werkgever kunnen werken.

Alle druk eraf, niets moeten en vanuit daar kijken wat wellicht in de toekomst toch ooit nog gaat lukken. Deze uitslag (november 2017) kwam per post en mijn moeder belde om het goede nieuws door te geven. Ik werd toegelaten tot de IVA uitkering. Hetgeen waar wij op hoopten. Ik was even heel blij, maar ’s avonds in bed was ik heel verdrietig.

Afwijzing Wia - Maak Op Tijd Bezwaar!

Advocaat Wia-uitkeringWia-uitkering Afgewezen? Advocaat Geeft Juridisch Avies

Best bizar en deze realisatie sloeg toch even in als een bom. Ik heb mijn financiële vangnet nu voor de toekomst, maar ik ben er toch niet zo blij mee. Mijn moeder zegt dan altijd: ”Lin in de situatie waar je nu in zit is dit de beste uitkomst” (UWV bezwaar WIA uitkering). Daar hou ik me dan maar aan vast, want tja, ik heb toch geen keus.

Mijn blog zorgt voor contacten met mensen zodat ik niet helemaal geïsoleerd raak en ”alleen” thuis zit. Ze weten dat ik probeer hier mijn business uit te halen en nog wat te kunnen verdienen, want ik wil zo graag gewoon bijdragen aan de arbeidsmarkt en maatschappij. Iedereen heeft voldoening, zingeving en waardering nodig. WIA-uitkering - Advocaten in Uitkeringszaken.

Ik vind het veel te leuk om mijn kennis te blijven delen, klanten te helpen en anderen te voorzien van informatie zodat ook zij krijgen waar ze recht op hebben. Dit alles moet op mijn tempo, in mijn eigen tijd, wanneer mijn lijfje het kan. Ik ben afgekeurd voor de reguliere arbeidsmarkt, maar dat betekent niet dat ik ga stilzitten.

Advocaat Wia Uitkering - Advocatenkantoor

Met compleet maatwerk kan ik toch nog iets betekenen voor anderen. Die mogelijkheid en kans grijp ik met beide handen aan. Schakel WIA hulp in. Als ik destijds had geweten dat dit bestond had ik dit echt gedaan. Alle stress waar ik in mijn eentje doorheen moest was echt niet fijn.

Schrik niet meteen van wat de verzekeringsarts vindt dat je nog kan in uren. Bij mij was dit 4 uur per dag en toch bestaat er geen werk voor mij en ben ik volledig afgekeurd. Laat zien dat je bezig bent en niet achterover leunt. Wat doe je zelf aan herstel indien mogelijk? Laat zien wat nog wel kan, denk in mogelijkheden en bespreek dit. Advocaat uitkering - Gratis advocaat [intakegesprek].

Wees oprecht, karma is a bitch. Krijg jij binnenkort te maken met ontslag na 2 jaar ziekte? Laat ons je alsjeblieft helpen om te krijgen waar je recht op hebt. Er worden ontzettend veel fouten gemaakt. Allereerst moeten we kijken wat je WIA beslissing is en of je überhaupt geheel of gedeeltelijk met ontslag kunt gaan.

Is Uw Ziektewet- Of Wia-uitkering Afgewezen?

In sommige uitzonderingssituaties kan je wel al met ontslag gaan terwijl je wia beslissing nog niet binnen is maar dan moet er inhoudelijk naar je dossier gekeken worden. PAS OP! Belangrijkste tip, doe het sowieso niet zelf en schakel hulp in. Er worden ontzettend veel fouten gemaakt in berekeningen waardoor je veel serieuze euro’s kunt mislopen wat echt zonde is! Meer informatie over de dienst ontslag na 2 jaar ziekte vind je hier.

Ik krijg vaak berichtjes van mensen die in een vergelijkbare situatie zitten als ik en het leuk lijkt om onderling ervaringen uit te wisselen. Dit zijn er veel te veel voor mij alleen en die kan ik niet allemaal beantwoorden! Daarom heb ik een besloten Facebook groep opgericht voor lotgenoten waarvan niemand van buiten de groep kan zien dat je er berichten plaatst.

nl staan veel artikelen over het UWV en de WIA keuring. Daarin staat precies alles wat jij wilt weten als je zelf een WIA keuring tegemoet gaat. Zoals: Heb je naar aanleiding van deze blog nog vragen? Stel ze gerust hieronder in een reactie of neem persoonlijk contact met ons op..

Bezwaar Wia Uitkering Bij Het Uwv

Een wijziging in een organisatie die gevolgen heeft voor arbeidsplaatsen, wordt een reorganisatie genoemd. Hiervan is sprake als bijvoorbeeld afdelingen worden samengevoegd, maar ook wanneer een bepaald onderdeel van het bedrijf wordt gesloten, omdat die diensten worden uitbesteed. Als hierdoor arbeidsplaatsen komen te vervallen, dient de werkgever door middel van het afspiegelingsbeginsel vast te stellen voor welke werknemers het ontslag zal volgen.Ook zal in bepaalde situaties overleg met de vakbonden gepleegd moeten worden. De werkgever kan een sociaal plan opstellen, maar is dat niet verplicht. Aangezien een reorganisatie is ingegeven door een bedrijfseconomische omstandigheid, zal de werkgever een ontslagvergunning kunnen aanvragen bij het UWV. Tegen de beslissing van het UWV staat voor zowel werkgever als werknemer beroep open bij de kantonrechter. Wet werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen WIA.

Meer van Fiscaal Jurist

Navigation

Home

Latest Posts

Ww-uitkering - Advocaat Bezwaar Uwv

Published Jan 04, 23
6 min read

Advocaat Wia-uitkering

Published Dec 29, 22
6 min read